Rosa Bandet galan i Malmö

Ikväll sitter jag på Malmö Arena och ser galan på plats. Flög till Malmö i lördags och har sen dess varit hos H.
Återkommer lördag då vi ska på Halloweenmiddag hos grannen.Får väl sminka småglinen till monster och bitches!

För sjunde året i rad avslutas Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj med en stjärnspäckad gala. Galan direktsänds i TV3 torsdagen den 29 oktober klockan 20.00. 

Här är artistuppställningen för Cancerfondens Rosa Bandet-gala: Escala, Timbuktu, Damn!, Magnus Tingsek och Pauline sällar sig till Leona Lewis, Måns Zelmerlöw och Sarah Dawn Finer för en minnesvärd kväll.
Galan leds av Renée Nyberg och Hasse Aro. Sedan 2003 genomför Cancerfonden Rosa Bandet-kampanjen för att öka medvetenheten om bröstcancer och samla in pengar till forskning.

KLICKA PÅ BILDEN OCH LÄS MER!

1: lymfkörtlar, 2: muskelvävnad, 3: mjölkkörtel, 4: mjölkgång, 5: fettvävnad.
I kvinnobröstet finns ett stort antal mjölkkörtlar där modersmjölken bildas. Varje mjölkkörtel har en mjölkgång som mynnar i bröstvårtan. I övrigt består bröstet mest av fett och bindväv. I 50-årsåldern tillbakabildas mjölkkörtlarna och ersätts så småningom av fett.

KLICKA PÅ BILDEN OCH LÄS MER!


Katrin på smällen - värd en fet smäll!

Äntligen är den elaka kattan med barn! Avslöjandet kom i Idol i fredagskväll, där hennes outfit,frisyr och bröst för övrigt HÄNGDE LÖST! Får hon ingen hjälp av Elin Kling att styla sig?
Med en bulle i ugnen kanske Katrin Zytomierska förhoppningsvis kan bli lite ödmjuk och sluta hoppa på folk som redan ligger. Hennes plumpna påhopp på stackars Anna Book  i torsdags i Vakna med the Voice tog priset. 
Anna låg på sjukhus och opererades för akut tarmvred (läs Annas blogg här) när Katrin stod i TV och spydde galla och gjorde sig lustig över Annas viktminskning och plastikoperation. Katrin har inte en susning om vilken prestation Anna gjort! Kan hon inte hålla igen sin stora glappkäft?
Hon klagade på öront i fredags och gick på akuten...patetiskt! Det är nästan så man önskar att hon får missfall med hemska magkrampor och stora blodförluster som resultat! Då kanske hon själv får känna på vad verklig smärta är! Och man kan ju alltid hoppas hon lär sig läxan att vara ödmjuk och ger 17 i att sparka på dem som redan är nere för räkning!

Fuck you right back - själv, Katrin!


snart :P

Imorgon åker jag till Göteborg :P
Kommer tillbaka till Stockholm ca. 7 på morgonen, åkt buss hela natten :(
Sen ska jag ta tunnelbanan till min moster -> träffa min kusin och se hans nya lägenhet -> se på Cats musikalen med dem +min kompis mia ska med :)

Det kommer att vara en lååååång helg!

Städat klart :P

Äntligen klart :)
Jag har också möblerat om :P
Det är skönt att testa ngt nytt.

Städa rummet!!

Idag ska jag städa rummet!! Får inte skjuta upp det mer XD
Varför blir det stökigt???  XD


RSS 2.0