Katrin på smällen - värd en fet smäll!

Äntligen är den elaka kattan med barn! Avslöjandet kom i Idol i fredagskväll, där hennes outfit,frisyr och bröst för övrigt HÄNGDE LÖST! Får hon ingen hjälp av Elin Kling att styla sig?
Med en bulle i ugnen kanske Katrin Zytomierska förhoppningsvis kan bli lite ödmjuk och sluta hoppa på folk som redan ligger. Hennes plumpna påhopp på stackars Anna Book  i torsdags i Vakna med the Voice tog priset. 
Anna låg på sjukhus och opererades för akut tarmvred (läs Annas blogg här) när Katrin stod i TV och spydde galla och gjorde sig lustig över Annas viktminskning och plastikoperation. Katrin har inte en susning om vilken prestation Anna gjort! Kan hon inte hålla igen sin stora glappkäft?
Hon klagade på öront i fredags och gick på akuten...patetiskt! Det är nästan så man önskar att hon får missfall med hemska magkrampor och stora blodförluster som resultat! Då kanske hon själv får känna på vad verklig smärta är! Och man kan ju alltid hoppas hon lär sig läxan att vara ödmjuk och ger 17 i att sparka på dem som redan är nere för räkning!

Fuck you right back - själv, Katrin!


Kommentarer
Postat av: M

sjunga alla vi som hatar kattan klappar nu klapp klapp alla vi som hatar kattan klappar nu klapp klapp

2009-10-24 @ 11:06:40
URL: http://matildafail.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0